Μητροπολίτης Σεραφείμ: Είναι ευχάριστο που μια μικρή Μητρόπολη αποκτά τόσο ενδιαφέρον!!

16 Σεπτεμβρίου, 2016 12:44 Επιμέλεια: /

serafeim batikano_DCE

Από την στήλη μας ετέθησαν  τα δημοσιεύματα περί  διαδοχής  στην Μητρόπολη «ΣΤΑΓΩΝ & ΜΕΤΕΩΡΩΝ» ,στον Μητροπολίτη  κκ. Σεραφείμ , ο οποίος απάντησε.

<< … Είναι θετικό και με χαροποιεί το γεγονός που γίνεται Πανελλαδικώς θέμα για την ελκυστικότητα μιας  Μητρόπολης  που  πριν 25 χρόνια θεωρούταν μικρή και χωρίς ενδιαφέρον. Αυτό σημαίνει ότι τα χρόνια της Διακονίας μου έγιναν  πολλά θετικά που άλλαξαν την όλη κατάσταση και έκαναν την Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων Μεγάλη και Περιζήτητη!!…>> .

Ανέφερε  ότι επίσημη ανακοίνωση από την Μητρόπολη  θα υπάρχει τις ερχόμενες ημέρες.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.