Μητρώο Εμπόρων Νωπών

9 Φεβρουαρίου, 2017 11:55 Επιμέλεια: /

33060-OPOROPOLEIA-EMPORIO-OPOROKIPEYTIKON-AGIOS-IOANNIS-RENTIS-ATHINA---LAHANAGORA---DENTAKIS---EMPORIO-LAHANIKON---OPOROPOLEIA-IERAPETRA-IRAKLEIO---EMPORIO-KIPEYTIKON-KRITI-3

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Τρικάλων υπενθυμίζεται ότι, όσοι παράγουν ή διακινούν νωπά οπωροκηπευτικά υποχρεούνται να είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Εμπόρων Νωπών Οπωροκηπευτικών (ΜΕΝΟ) του Υπ.Α.Α.Τ.

Όσοι από τους εμπλεκόμενους στη διακίνηση και εμπορία νωπών οπωροκηπευτικών (παραγωγοί, έμποροι, Super Market κ.λ.π.) δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο, καλούνται όπως προσέλθουν στην Υπηρεσία μας ( Γραφείο 303) για την άμεση εγγραφή τους.

Επισημαίνεται ότι για τους συναλλασσόμενους που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο ΜΕΝΟ, ή διακινούν νωπά οπωροκηπευτικά χωρίς τον αριθμό μητρώου που τους αποδίδεται από την Υπηρεσία μας, προβλέπονται αυστηρά πρόστιμα καθώς και ποινικές κυρώσεις σύμφωνα με τον Νόμο 4235/2014.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής και στα τηλέφωνα 24310-46303 και 46304.

    

 

 

Ο  Δ/ΝΤΗΣ

ΕΜ.  ΓΟΥΓΟΥΛΑΚΗΣ

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.