Μύρωνας Στρατής, Ησαΐας Ματιάμπα και Δημήτρης Ουγγαρέζος στη Καλαμπάκα για το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού

2 Μαρτίου, 2016 09:18 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Οι μέρες για τη διεξαγωγή του κυνηγιού θησαυρού πλησιάζουν. Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.  Όλοι για την ανακάλυψη του θησαυρού.

Και αυτός περιμένει  κρυμμένος στην όμορφη Καλαμπάκα, στις ρίζες των επιβλητικών και διάσημων μετεωρίτικων βράχων, που θα κατακλύσουν και φέτος πλήθος επισκεπτών από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Επομένως και η όλη διοργάνωση  δε θα μπορούσε παρά να είναι ανάλογη των προσδοκιών όλων μας.

Λοιπόν…..

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας  Ματιάμπα θα διασκεδάσουν τους κυνηγούς, τους επισκέπτες και όχι μόνο, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Μαζί τους ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε μια βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη

Σάββατο 12 Μαρτίου

Το κυνήγι ξεκινά. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα είναι εκεί για να παρουσιάσει το κυνήγι, να δώσει την εκκίνηση και να βοηθήσει όλους τους κυνηγούς.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

Πρώτοι στο stagonnews είχατε διαβάσει για την σκέψη της Δημοτικής Αρχής να πραγματοποιήσει  συναυλία με διάσημους καλλιτέχνες.

AFISA MATIAMPA4

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.