Σύλλογοι Βασιλικής και Θεόπετρας – Μοίρασαν Γλυκύσματα και νερό στους συμμετέχοντες

20 Μαρτίου, 2016 17:31 Επιμέλεια: /

imimarathonios basiliki (1)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους συμμετέχοντες του 9ου Ημιμαραθώνιου  ¨Θανάσης Σταμόπουλος ¨ ,  όταν διέρχονταν από το ύψος της Βασιλικής και της Θεόπετρας .

Η πρόεδρος του χωριού κα Κολώνα , κοπέλες και αγόρια  του Πολιτιστικού Συλλόγου μοίραζαν νερό και διάφορα γλυκίσματα για να τους ξεδιψάσουν.

Με νερά εφοδίαζαν τους δρομείς οι άνθρωποι του Συλλόγου της Θεόπετρας όταν αυτοί διέρχονταν από τον κόμβο της Θεόπετρας. Ο πρόεδρος κ. Παπακώστας και φέτος με την όμάδα΄του ήταν παρών και σε αυτό το αθλητικό γεγονός.

Ήταν μια όμορφη πρωτοβουλία που αξίζει να επαινεθεί από όλους μας.

100_0807_DCE 100_0808_DCE 100_0809_DCE

imimarathonios basiliki (2) imimarathonios basiliki (7) imimarathonios basiliki (6) imimarathonios basiliki (5) imimarathonios basiliki (4) imimarathonios basiliki (3)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.