Μήπως ξεχάσατε κάτι ??

22 Απριλίου, 2016 18:32 Επιμέλεια: /

skoypidia apo agona podilata (7)

Ο Αγώνας  Tiger Trail Downhill Race που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο τελείωσε και εμείς ήμασταν αυτοί που  δώσουμε τα συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους που πάλεψαν για την εξαιρετική διοργάνωση των αγώνων.

Όμως οι Άνθρωποι του Δήμου Καλαμπάκας που συνδιοργάνωσαν τον αγώνα μήπως ξέχασαν κάτι , και τι εννοώ…

Κατά την διάρκεια του Αγώνα από το σημείο εκκίνησης ( πάνω από τον Αι’  Γιώργη Διάβας ) μέχρι και το σημείο τερματισμού υπάρχουν εκατοντάδες μπουκάλια νερού αλλά και άλλα σκουπίδια. Μήπως σε αυτήν την μοναδικού κάλλους περιοχή δεν αρμόζει αυτό το σκουπισμένοι για να θυμίζει τον συγκεκριμένο αγώνα. Ποιοί περιμένετε να τα μαζέψουν όλα αυτά τα διάσπαρτα σκουπίδια  που δημιουργούν μια κακή εικόνα ?

Πάντως δεν νομίζω να περιμένετε τους ποδηλάτες να κάνουν ακόμη μια κατάβαση που θα την ονομάσουν << περισυλλογή σκουπιδιών >> .

Και κάτι άλλο … Βγάλατε ένα κιγκλίδωμα του δρόμου για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας . μήπως πρέπει να ξανατοποθετηθεί στην θέση του … λέω μήπως …

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής ( μπορεί να σας διέφυγε και δεν είναι κακό ) όμως τώρα που σας το θυμίσαμε  αποκαταστήστε την Φύση …’όπως την παραλάβατε …

skoypidia apo agona podilata (2) skoypidia apo agona podilata (4) skoypidia apo agona podilata (3) skoypidia apo agona podilata (5) skoypidia apo agona podilata (6) skoypidia apo agona podilata (7) skoypidia apo agona podilata (8) skoypidia apo agona podilata (1)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.