Μήπως τελικά μας ψεκάζουν ;

8 Δεκεμβρίου, 2015 08:08 Επιμέλεια: /

tzami_trikala_DCE

Πράγματι  , δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά  το γεγονός  ότι  κάποιοι ,  που έχουν μάλιστα θεσμικό  ρόλο στα τοπικά πολιτικά πράγματα  , προτείνουν  να μεταβληθεί το Κουρσούμ Τζαμί  σε   ενεργό τέμενος  των  μουσουλμάνων  .

Αν δεν μπορούμε με όσα γίνονται  γύρω μας να αντιληφθούμε ότι η χώρα  μας βρίσκεται στο επίκεντρο μιας προσπάθειας να αλλοιωθεί  εθνικά , πολιτιστικά , θρησκευτικά , μπορεί να λέει ότι εν ονόματι της ανεξιθρησκίας είναι λογικό να βάλουμε μια νάρκη στο υπογάστριο της χώρας , τι να πει κανένας .

Η μόνη εξήγηση που μπορεί να υποστηριχθεί πλέον είναι ότι μάλλον ισχύει αυτό που υποστηρίζουν πολλοί , ότι μας ψεκάζουν  !!!

Επιτέλους θα σοβαρευτούμε ποια σ΄ αυτήν  τη χώρα ;  Θα δουλέψουμε να μείνουμε έθνος Ελλήνων  ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.