Μήπως πρωτοβουλίες ;

10 Ιουνίου, 2016 08:05 Επιμέλεια: /

doliana 2015 (30)

Οι επαφές της Περιφέρεια Θεσσαλίας  με παράγοντες  του ρώσικου τουρισμού στο πλαίσιο του 1ου Ελληνο – Ρωσικού φόρουμ θρησκευτικού τουρισμό  προκάλεσαν το ενδιαφέρον τους όσον αφορά περιοχής μας κάτι που αποδεικνύει και η επίσκεψή τους στην Λάρισα  με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά την πόλη . Είναι σαφές πως οι συνθήκες   για την οργάνωση ενός αντίστοιχου φόρουμ  με πρωτοβουλία του Δήμου και των τουριστικών φορέων , προκειμένου να προβληθεί συνολικά η Καλαμπάκα και η ευρύτερη περιοχή , ωρίμασαν .

Θα μου πείτε πως η πάνσεπτος αγία λιθόπολη είναι γνωστή !!! Είναι , ναι , αλλά ο δήμος και οι τοπικοί τουριστικοί φορείς πρέπει να παρουσιάσουν συνολικά την περιοχή προκειμένου να ξέρουν τι μπορούν να δουν πέραν του προσκυνήματος στα Άγια Μετέωρα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.