Μήπως πρέπει να ενημερωθεί το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας !!!

21 Σεπτεμβρίου, 2016 20:46 Επιμέλεια: /

ygeionomikos-stathmos-2

Στο έμπα της Καλαμπάκας από την βόρεια είσοδο , απέναντι από την Αστυνομία , βρίσκεται το κτήριο του παλαιού Υγειονομικού Σταθμού που ανήκει στο Υπουργείο Οικονομικών.

Ο Δήμος Καλαμπάκας ζήτησε από το αρμόδιο Υπουργείο να περιέλθει το ακίνητο στην δικαιοδοσία του για να χρησιμοποιηθεί ανάλογα.

Το Υπουργείο δεν ενέκρινε το αίτημα του Δήμου για δωρεάν παραχώρηση και απάντησε ότι αν το θέλει ο Δήμος θα πρέπει να το αποκτήσει με κάποιο τίμημα.

Έτσι το κτήριο παραμένει αναξιοποίητο και προφανώς δεν συντηρείται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Αν το κτήριο περιέρχονταν στην δικαιοδοσία του Δήμου Καλαμπάκας , σίγουρα θα συντηρείτο αφού θα μπορούσε να φιλοξενήσει κάμποσες υπηρεσίες.

Δεν γνωρίζουμε την εσωτερική κατάσταση αλλά εξωτερικά φαίνεται πως αν θέλει το Υπουργείο να μην γκρεμιστεί θα πρέπει να προβεί σε κάποιες  εργασίες.

Πρώτα από όλα πρέπει να απομακρύνει το  δένδρο που έγειρε και έχει ήδη καταστρέψει ένα μέρος της σκεπής του κτηρίου.

Μεταφέρουμε την εικόνα , θεωρώντας ότι το γεγονός δεν έχει περιέλθει ακόμη στην αντίληψη των αρμόδιων Αρχών….

ygeionomikos-stathmos-1 ygeionomikos-stathmos-3

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Mme Cassoulet

    «Αν το κτήριο περιέρχονταν στην δικαιοδοσία του Δήμου Καλαμπάκας , σίγουρα θα συντηρείτο αφού θα μπορούσε να φιλοξενήσει κάμποσες υπηρεσίες.»
    όπως το ΞΕΝΙΑ!!!!!

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.