Μήπως να λειτουργήσει ;

3 Ιουνίου, 2015 00:56 Επιμέλεια: /

toyristiki zoygkla 1_DCE

Μια από τις διακηρύξεις και της σημερινής  δημοτικής αρχής είναι η λειτουργία γραφείου παροχής  τουριστικών πληροφοριών .  Είναι   δε αυτό μια σωστή πρωτοβουλία καθώς δεν είναι και λίγες οι φορές που ο καθένας μας καλείται να δώσει πληροφορίες σε επισκέπτες για μια σειρά πράγματα .

Τις προάλλες βρέθηκα μπροστά  σε καμιά δεκαριά επισκέπτες που ζητούσαν πληροφορίες για το επίπεδο ποιότητας των καταλυμάτων   με αποτέλεσμα να βρεθώ σε δύσκολή θέση .

Το ενδιαφέρον ; Ότι οι άνθρωποι , οι επισκέπτες δηλαδή , έχουν κακή εμπειρία από το διαδίκτυο  και γι΄ αυτό  την ψάχνουν ρωτώντας κάποιους ντόπιους που συναντούν τυχαία στο δρόμο .

Λοιπόν , μήπως επιτέλους να επισπευσθεί η λειτουργία του γραφείου ώστε να παρέχει πληροφορίες  υπεύθυνες για μια σειρά  πράγματα που ενδιαφέρουν τους επισκέπτες αλλά και τον τοπικό  μας τουρισμό ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.