Μήπως να ενδιαφερθούμε ;

31 Αυγούστου, 2015 07:51 Επιμέλεια: /

theopetra moyseio kai spilaio  (2)

Η Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας-Σπηλαιολογίας  με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι το σπήλαιο της Θεόπετρας δεν  θα  είναι  ανοικτό για το κοινό το Σάββατο 29/8/2015 από τις 21:00 έως τις 24:00, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί στα πλαίσια των εκδηλώσεων εορτασμού της Αυγουστιάτικης πανσελήνου, λόγω έκτακτων προβλημάτων ​στον ηλεκτροφωτισμό του σπηλαίου.

Δεν ξέρω ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα και αν και πότε θα αποκατασταθεί αλλά εκείνο που νομίζω ότι χρειάζεται είναι να εκδηλωθεί ενδιαφέρον  από τον δήμο Καλαμπάκας και ειδικότερα από την δημοτική αρχή .

Ίσως δεν έχουμε κατανοήσει την σπουδαιότητα του σπηλαίου και των ευρημάτων του και πόσο θα βοηθούσε τον τοπικό τουρισμό στην προσθήκη επιπλέον τουριστικού ενδιαφέροντος .

Ίσως οι συνθήκες για την συζήτηση γύρω από τον εμπλουτισμό του τουριστικού  πακέτου να έχουν ωριμάσει !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.