Μήπως με άλλη μορφή ;

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
29 Σεπτεμβρίου 2015, 08:03

Πραγματοποιήθηκε στη Σκιάθο το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 η ημερίδα της ΠΕΔ Θεσσαλίας με θέμα «Οικονομική και τουριστική ανάπτυξη στα νησιά των Β. Σποράδων και η συμβολή της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με τη Β. Ελλάδα».

Να σημειώσουμε ότι τις εργασίες της εν λόγω ημερίδας  από τον δήμο Καλαμπάκας παρακολούθησε  ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Σακελλαρίου  τον οποίο βρίσκει  σύμφωνο η  απόφαση για αποκεντρωμένες συνεδριάσεις σε περιοχές των τεσσάρων Νομών της Θεσσαλίας με σκοπό  την ανάδειξη όλων των περιοχών της Περιφέρειας , η οποία αποτελεί μια μικρογραφία της χώρας μας τόσο από πλευράς τοπολογίας αλλά και νοοτροπιών .

Και βέβαια ενθυμούμεθα ανάλογη  συνεδρία  στην Καστανιά .

Αγαπητέ δήμαρχε , μήπως αυτές οι συνεδριάσεις να πάρουν μια ποιο ουσιαστική μορφή  όπως να μετεξελίσσονται  σε μικρά αναπτυξιακά συνέδρια , ας πούμε ;

  • OXIάς

    Όσα αναπτυξιακά συνέδρια και ημερίδες να παρακολουθήσουν, το μόνο που υλοποιούν με επιτυχία οι εκάστοτε δήμαρχοι είναι οι απ’ ευθείας αναθέσεις.
    Και μιας και μιλάμε για ανάπτυξη στις αρχές του 2016 να δημοσιεύσετε πόσα χρήματα θα επιστραφούν από το πρόγραμμα LEADER. Αναφέρομε στο LEADER γιατί ο τέως ήταν πρόεδρος της ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ. Όσο για τον νέο πρόεδρο το μήνυμα το πήρε από τις παραιτήσεις του κ. Παπαστέργιου και του κ. Παπά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .