Μήπως με άλλη μορφή ;

29 Σεπτεμβρίου, 2015 08:03 Επιμέλεια: /

sakellarioy

Πραγματοποιήθηκε στη Σκιάθο το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 η ημερίδα της ΠΕΔ Θεσσαλίας με θέμα «Οικονομική και τουριστική ανάπτυξη στα νησιά των Β. Σποράδων και η συμβολή της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με τη Β. Ελλάδα».

Να σημειώσουμε ότι τις εργασίες της εν λόγω ημερίδας  από τον δήμο Καλαμπάκας παρακολούθησε  ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Σακελλαρίου  τον οποίο βρίσκει  σύμφωνο η  απόφαση για αποκεντρωμένες συνεδριάσεις σε περιοχές των τεσσάρων Νομών της Θεσσαλίας με σκοπό  την ανάδειξη όλων των περιοχών της Περιφέρειας , η οποία αποτελεί μια μικρογραφία της χώρας μας τόσο από πλευράς τοπολογίας αλλά και νοοτροπιών .

Και βέβαια ενθυμούμεθα ανάλογη  συνεδρία  στην Καστανιά .

Αγαπητέ δήμαρχε , μήπως αυτές οι συνεδριάσεις να πάρουν μια ποιο ουσιαστική μορφή  όπως να μετεξελίσσονται  σε μικρά αναπτυξιακά συνέδρια , ας πούμε ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • OXIάς

    Όσα αναπτυξιακά συνέδρια και ημερίδες να παρακολουθήσουν, το μόνο που υλοποιούν με επιτυχία οι εκάστοτε δήμαρχοι είναι οι απ” ευθείας αναθέσεις.
    Και μιας και μιλάμε για ανάπτυξη στις αρχές του 2016 να δημοσιεύσετε πόσα χρήματα θα επιστραφούν από το πρόγραμμα LEADER. Αναφέρομε στο LEADER γιατί ο τέως ήταν πρόεδρος της ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ. Όσο για τον νέο πρόεδρο το μήνυμα το πήρε από τις παραιτήσεις του κ. Παπαστέργιου και του κ. Παπά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.