Μήπως κανόνες ;

9 Μαΐου, 2016 07:51 Επιμέλεια: /

skylia-620x320_DCE

Άλλη μια  άγρια επίθεση από  ομάδα σκύλων υπέστη 72χρονος Τυρναβίτης  την ώρα που βρισκόταν στο χωράφι του. Ο άνθρωπος  δεν αντιλήφθηκε  εγκαίρως την παρουσία τους με συνέπεια να  του επιτέθηκαν ρίχνοντάς τον στο έδαφος και δαγκώνοντάς τον σε όλο το σώμα . Ο άτυχος αγρότης κατάφερε σερνόμενος να φτάσει μέχρι το αγροτικό αυτοκίνητο και να μπει μέσα, σωζόμενος την τελευταία στιγμή .

Επίσης  , σύμφωνα με το Λιμενικό Αγίου Νικολάου Κρήτης σκύλος που κρατούσε η ιδιοκτήτριά του με ιμάντα δάγκωσε  30χρονη στο αριστερό της πόδι στέλνοντάς την στο νοσοκομείο . Μήπως να θεσπιστούν και να εφαρμοστούν κανόνες  για  την ευθύνη για τους ιδιοκτήτες σκύλων ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.