Μειοδοτική δημοπρασία μίσθωσης ακινήτου για στέγαση υπηρεσιών του Δήμου Καλαμπάκας και δημιουργία υπαίθριου πάρκινγκ

admin
admin
8 Δεκεμβρίου 2014, 09:40

Ο Δήμος Καλαμπάκας, διακηρύσσει ότι θα διενεργηθεί  μειοδοτική δημοπρασία μίσθωσης ακινήτου (γηπέδου) για τη δημιουργία υπαίθριου χώρου πάρκινγκ του Δήμου Καλαμπάκας.

Απαιτείται έκταση 1.000 τ.μ., η οποία θα  περικλείεται από τις οδούς Πίνδου – Μεγ. Αλεξάνδρου – Ραμμίδη – Βλαχάβα – Πατριάρχου Δημητρίου – Μετεώρων  για τη Δημιουργία Δημοτικού Πάρκινγκ.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερών να καταθέσουν προσφορές στην αρμόδια επιτροπή ήτοι μέχρι 19-12-2014.

Όροι της σχετικής διακήρυξης βρίσκονται προς ενημέρωση στα γραφεία του Δήμου Καλαμπάκας των οποίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

ΕΠΙΣΗΣ

O Δήμος Καλαμπάκας, διακηρύσσει ότι θα διενεργηθεί μειοδοτική δημοπρασία μίσθωσης ακινήτου για στέγαση υπηρεσιών του Δήμου Καλαμπάκας

Απαιτείται χώρος ακινήτου εμβαδού 100 τ.μ. περίπου, έτοιμο προς χρήση και με πρόσβαση σε ΑΜΕΑ, που να πληρεί τους κανόνες του ισχύοντος κτιριοδομικού κανονισμού, για στέγαση των υπηρεσιών του Δήμου (Οικονομική Υπηρεσία Τμήμα Προσωπικού, Λογιστηρίου κ.λ.π.) Το προς μίσθωση ακίνητο να βρίσκεται κοντά στο Δημαρχείο (περίπου 50 μ.) ώστε να είναι δυνατή η σύνδεση με τις υπόλοιπες υπηρεσίες.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως μέσα σε προθεσμία (10) ημερών να καταθέσουν προσφορές  στην αρμόδια επιτροπή ήτοι μέχρι 19-12-2014.

Όροι της σχετικής διακήρυξης βρίσκονται προς ενημέρωση στα γραφεία του Δήμου Καλαμπάκας των οποίων οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να λάβουν γνώση κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΝΑΝΗΣ
 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .