Μήνυμα για την 25η Μαρτίου από τον Πρόεδρο Καστρακίου Γκόγκο Γεώργιο

admin
admin
25 Μαρτίου 2020, 15:19

Ελληνίδες , Έλληνες

Η σημερινή ημέρα είναι γεμάτη από ανάμεικτα συναισθήματα.

Και λέω ανάμεικτα γιατί από τη μια πλευρά έχουμε συναισθήματα χαράς ελπίδας και εθνικής υπηρεφανιας για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, όπου τιμούμε το θάρρος και την ομοψυχία των ενδόξων προγόνων μας που αντιστάθηκαν πολεμώντας την σκλαβιά των Τούρκων και πότισαν με το αίμα τους την Ελληνική Γη για την ελευθερία της πατρίδος και του έθνους μας.Επισης είναι ημέρα χαράς και ελπίδας  γιατί ειναι η γιορτή της Ορθοδοξίας και της Χριστιανοσύνης. Έχουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου,  γιορτή όπου η Υπεραγία Θεοτόκος θα κυοφορήσει το Υιό του Θεού ,τον Κύριο Ιησού Χριστό.

Από την άλλη πλευρά η σημερινή ημέρα μας βρίσκει με συναισθήματα λύπης με όλο αυτό που βιώνουμε ως έθνος αλλά και ως ανθρωπότητα και αναφέρομαι στον κοροναϊο που πλήττει το κόσμο.

Καλούμαστε ως έθνος να υψώσουμε την Ελληνική σημαία ως τον ελάχιστο φόρο τιμής και να κρατήσουμε ζωντανή την πίστη μας και την ελπίδα ότι με οδηγό τις θυσίες τον προγόνων μας και με τη βοήθεια του Θεού θα βγούμε για ακόμη μια φορά νικητές όχι μόνο ως Έθνος αλλά και ως ανθρωπότητα.

Χρόνια πολλά και υγεία σε όλο το κόσμο.

 

 

Με Τιμή

Γκόγκος Β. Γεώργιος

Πρόεδρος ΤΚ Καστρακίου.

Αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδοχείων Ν.Τρικάλων.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .