Μήνυμα του προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας για την Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας

15 Μαΐου, 2015 08:07 Επιμέλεια: /

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ (2) (1)_DCE

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και η Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της ΕΝ.Π.Ε. κ. Φωτεινή Βρύνα, με αφορμή τον αυριανό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Οικογένειας, προχώρησαν στην ακόλουθη δήλωση:

«Η Διεθνής Ημέρα της Οικογένειας, αντανακλά τη σπουδαιότητα που αποδίδει η διεθνής κοινότητα στην οικογένεια, ως βασικό κύτταρο της κοινωνίας και της ομαλής λειτουργίας αυτής.

Οι σημερινές ωστόσο οικονομικοκοινωνικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, επηρεάζουν αρνητικά την οικογένεια και δοκιμάζουν καθημερινά τη συνοχή της. Είναι αυτονόητο ότι, εάν οι δεσμοί των οικογενειών διαρραγούν, τότε η κοινωνία μας θα κλονιστεί στο σύνολό της, υποθάλποντας το μέλλον των παιδιών μας.

Για το λόγο αυτό, ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες, θα πρέπει όλοι να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας και να φροντίσουμε ώστε να ενισχύσουμε μέσα από τις πράξεις μας το θεσμό της οικογένειας. Είναι απαραίτητο να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον το οποίο θα συντηρεί και θα υποστηρίζει την οικογένεια, ενώ παράλληλα θα είναι σε θέση να πραγματώνει όλα αυτά που συνθέτουν μία θετική οικογενειακή ζωή».

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.