Μήνυμα του προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας για την Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας

admin
admin
15 Μαΐου 2015, 08:07

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και η Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της ΕΝ.Π.Ε. κ. Φωτεινή Βρύνα, με αφορμή τον αυριανό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Οικογένειας, προχώρησαν στην ακόλουθη δήλωση:

«Η Διεθνής Ημέρα της Οικογένειας, αντανακλά τη σπουδαιότητα που αποδίδει η διεθνής κοινότητα στην οικογένεια, ως βασικό κύτταρο της κοινωνίας και της ομαλής λειτουργίας αυτής.

Οι σημερινές ωστόσο οικονομικοκοινωνικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, επηρεάζουν αρνητικά την οικογένεια και δοκιμάζουν καθημερινά τη συνοχή της. Είναι αυτονόητο ότι, εάν οι δεσμοί των οικογενειών διαρραγούν, τότε η κοινωνία μας θα κλονιστεί στο σύνολό της, υποθάλποντας το μέλλον των παιδιών μας.

Για το λόγο αυτό, ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες, θα πρέπει όλοι να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας και να φροντίσουμε ώστε να ενισχύσουμε μέσα από τις πράξεις μας το θεσμό της οικογένειας. Είναι απαραίτητο να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον το οποίο θα συντηρεί και θα υποστηρίζει την οικογένεια, ενώ παράλληλα θα είναι σε θέση να πραγματώνει όλα αυτά που συνθέτουν μία θετική οικογενειακή ζωή».

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .