Μήνυμα του Δ.Σ. της Αδελφότητας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016

14 Μαΐου, 2016 09:48 Επιμέλεια: /

panelladikes_DCE

Στο κατώφλι αυτών των Πανελλαδικών εξετάσεων, οι ευχές μας συνοδεύουν τα όνειρα και τις προσδοκίες σας. Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, με αποφασιστικότητα προς την κατεύθυνση των ονείρων σας και δίχως φόβο και άγχος, να σκέφτεστε πως το κλειδί της επιτυχίας είναι το να επικεντρώσετε τη συνείδησή σας σε αυτά που θέλετε, όχι σε αυτά που φοβόσαστε! Άλλωστε, η επιτυχία στη ζωή δεν μετριέται αποκλειστικά από αυτά που έχουμε κατορθώσει, αλλά και από το κουράγιο και τη δύναμη που δείξαμε στις μάχες που δώσαμε. Μάλιστα, είναι βέβαιο πως όταν κάποιος προχωράει αποφασιστικά προς την κατεύθυνση των ονείρων του, και παλεύει για να ζήσει τη ζωή που έχει ονειρευτεί, θα συναντήσει την επιτυχία εκεί που δεν την περίμενε.
Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και εύχομαστε το αποτέλεσμα να δικαιώσει τους κόπους σας και τα όνειρά σας. Παράλληλα, να αποτελέσει και επιβράβευση των κόπων των οικογενειών σας που στέκονται στο πλευρό σας.
Να σας συντροφεύουν η δύναμη, η αισιοδοξία και η ελπίδα!
Καλή επιτυχία!

 

Με τιμή

Το Δ.Σ. της Φ.Α.Τ.Α.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.