Μήνυμα του Χρήστου Σιμορέλη στους μαθητές και στις μαθήτριες που δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις

6 Ιουνίου, 2017 10:58 Επιμέλεια: /

simorelis_news5

Εύχομαι κουράγιο, ψυχραιμία και καλή επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες που δίνουν τον αγώνα των πανελληνίων. Τις ίδιες ευχές για κουράγιο και δύναμη στέλνω και στις οικογένειες των μαθητών που στήριξαν τα παιδιά με όλα τα μέσα που διέθεταν.

Είναι ευθύνη δική μας να υπερβούμε την κρίση και να θέσουμε τα θεμέλια ώστε αυτοί οι νέοι άνθρωποι να μείνουν στη χώρα, να βρουν εργασία και να ζήσουν σε ένα περιβάλλον με περισσότερη ισότητα και κοινωνική δικαιοσύνη.

Επιπλέον, προχωράμε και οφείλουμε να συνεχίσουμε την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση προς ένα σύστημα πιο δίκαιο, πιο παιδαγωγικό, που το σχολείο θα είναι ένας χώρος πραγματικής μάθησης που θα δίνει εφόδια στους μαθητές για τη ζωή τους και όχι ένα εξεταστικό κέντρο που θα ρίχνει νερό στο μύλο της παραπαιδείας.

 

Σιμορέλης Χρήστος

Βουλευτής Τρικάλων ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.