Μήνυμα του Αντιδημάρχου Καλαμπάκας κ. Κων/νου Ράντου για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

admin
admin
27 Σεπτεμβρίου 2016, 09:12

Η 27η Σεπτέμβρη έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.

Ο τουρισμός είναι αδιαμφισβήτητα ο πλέον ελπιδοφόρος και δυναμικός τομέας στο δρόμο προς την ανάκαμψη και την ανάπτυξη τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο. Είναι ο κύριος πυλώνας για υγιή πολιτισμική ανταλλαγή και αλληλεπίδραση μεταξύ λαών με διαφορετική κουλτούρα, συμπεριφορά, ήθη και συνήθειες.

Έχοντας το προνόμιο να ζούμε κάτω από τους Ιερούς βράχους των Μετεώρων σε συνδυασμό με την ιδιαίτερου φυσικού κάλλους ευρύτερη περιοχή, κύριο μέλημά μας είναι η στοχευμένη διαφήμιση, η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, η προώθηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού και κυρίως η «ασφαλής» αξιοποίηση του παγκοσμίως μοναδικού φαινομένου των Μετεώρων.

Με αφορμή λοιπόν την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, όλοι μαζί ας εργαστούμε για την δημιουργία εκείνων των προϋποθέσεων, ώστε τη συναρπαστική εμπειρία ενός ταξιδιού να μπορούν να την απολαύσουν όλοι.

Ο   ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ   ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ &  ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΚΩΝ/ΝΟΣ  Β.  ΡΑΝΤΟΣ

  • XXL

    Πολύ ωραία αρχίστε από διαγραμμίσεις των διαβάσεων πεζών, την στάθμευση στις οδούς Βλαχάβας και Τρικάλων, μαζέψτε και τα χαλίκια από τους δρόμους, κάτι που είναι αυτονόητο και εύκολο, όσο για τα υπόλοιπα εδώ είμαστε έτοιμοι να σας «χειροκροτήσουμε».

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .