Μήνυμα του Αντιδημάρχου Καλαμπάκας για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

27 Σεπτεμβρίου, 2017 11:43 Επιμέλεια: /

gayros-rantos-47

Η 27η Σεπτεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού και αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία ανάδειξης των μεγάλων δυνατοτήτων που κρύβει ο τόπος μας στον τομέα αυτό, μέσω της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής συμβολής του τουρισμού στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.

Η ολοκλήρωση νέων υποδομών σε συνδυασμό με τις υφιστάμενες, καλλιεργούν το έδαφος για την πλήρη αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής της Καλαμπάκας και των Μετεώρων, καθιστώντας την περιοχή μας, έναν από τους πλέον ελκυστικούς προορισμούς, τόσο στην Ελλαδική, όσο και στην Παγκόσμια Τουριστική αγορά.

Με δεδομένο, ότι ο τουρισμός αποτελεί τον κεντρικό πυλώνα, τόσο σε εθνικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο, για την βελτίωση του οικονομικού κλίματος και της εξόδου από την κρίση, συνεχίζουμε με σταθερά βήματα, με βλέμμα στο μέλλον, στοχεύοντας ψηλά για το καλό του τόπου μας.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Αθλητισμού

Κωνσταντίνος Ράντος

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.