Μήνυμα της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Τρικάλων με έδρα τα Μετέωρα με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού

27 Σεπτεμβρίου, 2016 09:10 Επιμέλεια: /

DSD_6188_DCE

» Στην τρέχουσα τόσο δύσκολη όσο και συνθέτη συγκυρία για την ελληνική οικονομία και τον τουρισμό,η συνεισφορά του τομέα του Τουρισμού στο ετήσιο ΑΕΠ, στην περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη, στην απασχόληση,στην παραγωγή,σε σειρά άλλων κλάδων της οικονομίας και παραγωγικών δραστηριοτήτων αναγνωρίζεται και υποστηρίζεται παγκοσμίως.

Για την Ελλάδα και ειδικά σε αυτό το περιβάλλον της βαθιάς κρίσης ο τουρισμός έχει αποδείξει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι αποτελεί πολύτιμο πυλώνα της οικονομικής ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής.

Η ξενοδοχειακή επιχείρηση είναι η ραχοκοκαλιά της τουριστικής οικονομίας.

Είναι ζωντανό » κύτταρο » του οικονομικού,παραγωγικού,και κοινωνικού ιστού.

Είναι ένα από τα κομβικά επίκεντρα του τόπου συνεισφέροντας στην απασχόληση ,στην κατανάλωση στην δημιουργία εισοδήματος και ανάπτυξης.

Εστιάζοντας στην Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού η Ένωση Ξενοδόχων υπενθυμίζει στον καθένα ξεχωριστά ότι μπορούμε να γίνουμε οι καλύτεροι πρεσβευτές του τόπου μας στο εξωτερικό , προβάλλοντας την πανέμορφη και φιλική πλευρά του σε όλο τον κόσμο , αλλά και την πολύ ζεστή φιλοξενία που προσφέρουμε ως λαός.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.