Μήνυμα της Αντιδημάρχου κυρίας Δρούγκα Σοφία για την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας

8 Μαρτίου, 2017 01:46 Επιμέλεια: /

DSC_2582

Η σημερινή επέτειος μας επιτρέπει να αναλογιστούμε τους αγώνες που έδωσαν οι γυναίκες στην ιστορική διαδρομή για την ισότιμη συμμετοχή τους σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινής ζωής, για την κατοχύρωση της ισότητας και την εξάλειψη των διακρίσεων σε βάρος τους αλλά και για την αξιοπρέπειά τους. Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι η οφειλόμενη απόδοση τιμής στη Γυναίκα, που μοχθεί καθημερινά, διεκδικώντας μια καλύτερη ποιότητα ζωής απέναντι σε πολλές αντιξοότητες.

Σήμερα,ας μην περιοριστούμε απλά σε ευχές και στο να εξυμνήσουμε την πολυδιάστατη προσφορά της στον κοινωνικό ιστό. Είναι μια μέρα προβληματισμού και απολογισμού για να δούμε πόσο πραγματικά έχουμε προχωρήσει ως κοινωνία στον τομέα της ουσιαστικής ισότητας των δύο φύλων.

Οι γυναίκες με θάρρος, τόλμη, αποφασιστικότητα και πίστη στις δημιουργικές τους δυνάμεις θα συνεχίσουν να ονειρεύονται, να ελπίζουν και να αγωνίζονται για τη διασφάλιση των προϋποθέσεων που θα τις καταξιώσουν με ισότιμη παρουσία στον κοινωνικό, οικονομικό και επαγγελματικό βίο και θα τις οδηγήσουν σε δρόμους ελευθερίας, ανάπτυξης και προόδου.

Οι γυναίκες έχουμε υποχρέωση στον εαυτό μας να αναλάβουμε  δράση  και να διεκδικήσουμε την ουσιαστική κατοχύρωση της ισότητας των φύλων σε όλες τις εκφράσεις της ζωής μας, για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο με ισότητα,  κοινωνική δικαιοσύνη, ελευθερία, δικαιώματα και αξιοπρέπεια.

 

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες!

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.