Μήνυμα για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών

26 Ιουνίου, 2015 13:33 Επιμέλεια: /

DSC_4909_DCE

Η 26η Ιουνίου έχει ανακηρυχθεί, to 1978, από τον Ο.Η.Ε., ως Παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών.
Τα ναρκωτικά αποτελούν δυστυχώς τη μάστιγα της σύγχρονης εποχής.
Με αποσαθρωμένα τα θεμέλια του κοινωνικού ιστού – που στηρίζονται στη βασική αξία του θεσμού της οικογένειας – και με διαλυμένη την οικονομία όλο και περισσότεροι νέοι «πέφτουν» στην παγίδα των ναρκωτικών και καταστρέφουν τη ζωή τους.
Δυστυχώς, η βαθιά ηθική κρίση που πλήττει την Εποχή μας, οδηγεί τους νέους στην αποξένωση και αναπόφευκτα στην απομόνωση και ενίοτε στην εγκληματικότητα.
Όλα ξεκινούν από τη λειτουργία της Πολιτείας που πρέπει άμεσα να αναμορφώσει το πλαίσιο αντιμετώπισης του προβλήματος. Ωστόσο είναι βέβαιο πως η κατάσταση πρέπει να αρχίσει από τον βασικό πυλώνα πρόληψης που δεν είναι άλλος από την οικογένεια.
Εν μέσω κρίσης πρέπει να αντιληφθούμε όλοι – κυβερνώντες και απλοί πολίτες – πως οι νέοι είναι το παρόν και το μέλλον του κόσμου μας. Έχοντας ως ακρογωνιαίο λίθο, ισχυρές ηθικές αξίες και γερά θεμελιωμένες οικογένειες μπορούν να ξεφύγουν από τον όλεθρο των ναρκωτικών και να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο.

Λίλα Μπαντέκα – Νάνη
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.