Μήνυμα Διευθυντή Εκπαίδευσης Νομού Τρικάλων κου Χρήστου Μπουλούμπαση για την έναρξη του νέου σχολικού έτους

admin
admin
10 Σεπτεμβρίου 2017, 21:33

Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς,

 

Ένα νέο σχολικό έτος ξεκινά, μια νέα περιπέτεια βρίσκεται μπροστά μας, ένα ακόμη συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης, των ιδεών και των αξιών. Στο χέρι μας είναι το ταξίδι αυτό, η περιπέτεια αυτή, να είναι γόνιμη και δημιουργική. Οι εκπαιδευτικοί να ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας και να τους ακούμε προσεκτικά, να τους αποδεχόμαστε όπως είναι, να αποδεικνύουμε έμπρακτα κάθε ώρα και στιγμή ότι τους εμπιστευόμαστε και τους σεβόμαστε και ότι είμαστε πρόθυμοι να επιλύσουμε κάθε τους πρόβλημα. Οι γονείς να παρακολουθούμε στενά την πρόοδο των παιδιών μας και να είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασία με τους δασκάλους και το σχολείο.

Συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, ας εντείνουμε και φέτος τις προσπάθειές μας για ένα σχολείο δημοκρατικό και δημιουργικό, που θα ενθαρρύνει την ανακάλυψη της γνώσης και θα εμπνέει την αλλαγή. Ας αγωνιστούμε για ένα δημόσιο σχολείο ανοιχτό στην καινοτομία και την κοινωνία. Προπαντός, ας βοηθήσουμε τα παιδιά να βιώσουν τη διαδικασία ανακάλυψης της γνώσης με χαρά προστατεύοντας την παιδικότητά τους.

Εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι πάντα κοντά σας, δίπλα σας, πρόθυμος να σας ακούσω προσεκτικά και να σας βοηθήσω στην επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος.

 

Ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Τρικάλων

Χρήστος Μπουλούμπασης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .