Μήνυμα Διευθυντή Εκπαίδευσης Νομού Τρικάλων κου Χρήστου Μπουλούμπαση για την έναρξη του νέου σχολικού έτους

10 Σεπτεμβρίου, 2017 21:33 Επιμέλεια: /

mpoyloympasis

Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς,

 

Ένα νέο σχολικό έτος ξεκινά, μια νέα περιπέτεια βρίσκεται μπροστά μας, ένα ακόμη συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης, των ιδεών και των αξιών. Στο χέρι μας είναι το ταξίδι αυτό, η περιπέτεια αυτή, να είναι γόνιμη και δημιουργική. Οι εκπαιδευτικοί να ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας και να τους ακούμε προσεκτικά, να τους αποδεχόμαστε όπως είναι, να αποδεικνύουμε έμπρακτα κάθε ώρα και στιγμή ότι τους εμπιστευόμαστε και τους σεβόμαστε και ότι είμαστε πρόθυμοι να επιλύσουμε κάθε τους πρόβλημα. Οι γονείς να παρακολουθούμε στενά την πρόοδο των παιδιών μας και να είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασία με τους δασκάλους και το σχολείο.

Συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, ας εντείνουμε και φέτος τις προσπάθειές μας για ένα σχολείο δημοκρατικό και δημιουργικό, που θα ενθαρρύνει την ανακάλυψη της γνώσης και θα εμπνέει την αλλαγή. Ας αγωνιστούμε για ένα δημόσιο σχολείο ανοιχτό στην καινοτομία και την κοινωνία. Προπαντός, ας βοηθήσουμε τα παιδιά να βιώσουν τη διαδικασία ανακάλυψης της γνώσης με χαρά προστατεύοντας την παιδικότητά τους.

Εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι πάντα κοντά σας, δίπλα σας, πρόθυμος να σας ακούσω προσεκτικά και να σας βοηθήσω στην επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος.

 

Ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Τρικάλων

Χρήστος Μπουλούμπασης

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.