Μήνυμα

18 Μαΐου, 2017 07:51 Επιμέλεια: /

sinanis + sizigos _DCE

Σε αυστηρό τόνο απάντησε ο δήμαρχος  Χρήστος Σινάνης μέσω του Ρ/ «ΣΤΑΓΩΝ» στην καταγγελία στα αρμόδια Υπουργεία  του έργου αγροτική οδοποιία περιφερειακά των ΜΕΤΕΩΡΩΝ . «Όσο λάσπη και να ρίξουν κάποιοι , όσες καταγγελίες και να κάνουν  δεν θα μπορέσουν να ανακόψουν τα έργα που εκτελούνται από την δημοτική αρχή και δίνουν αναπτυξιακή προοπτική στην περιοχή καθώς έχουν όλες τις προβλεπόμενες αδειοδοτήσεις  από τα Υπουργεία . Αυτές οι ενέργειες δεν κάνουν κακό στην Δημοτική αρχή , κάνουν κακό στον τόπο», τόνισε .  Όσο για τα περί διαβούλευσης για το σχέδιο προεδρικού  διατάγματος  ο κ. Σινάνης είπε ότι  δεκατρείς τοπικοί φορείς  έστειλαν τις προτάσεις τους στο Υπουργείο. Ποια άλλη διαβούλευση να γίνει όταν καμία νέα πρόταση δεν κατατίθεται  στην  περιφέρεια ;» , αναρωτήθηκε για να καταλήξει :  «ούτε την αλήθεια φοβάμαι , ούτε το πολιτικό κόστος υπολογίζω. Ο λαός με έστειλε εδώ για να κάνω κάποια σωστά πράγματα και πάνω σ΄ αυτήν την εντολή εργάζομαι » !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Δήμαρχε να χαιρετάς τους πεζούς όταν καβαλικεύεις γιατί θα τους συναντήσεις όταν θα ξεπεζεύεις….

  • Neli Sakeli

    Δήμαρχε μη μασάς, είμαστε μαζί σου! Συνέχισε έτσι…. και άσε αυτούς τους λίγους να ρίχνουν όση λάσπη θέλουν…. στο τέλος θα πέσουν μέσα οι ίδιοι!

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.