Μήλον της έριδος !!

7 Μαΐου, 2015 08:02 Επιμέλεια: /

thessalia_trikala

Τελικά τι ανακοίνωσε ο αρμόδιος  Υπουργός  για το περίφημο «ξήλωμα» του ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ ; Αύξηση του αριθμού των Δήμων έως 380 σε … πρώτη φάση προκειμένου να αντιμετωπιστούν συγκεκριμένες περιπτώσεις  ενώ  τάχθηκε κατά της μη καταβολής εξόδων παράστασης  και κίνησης των Αιρετών και μάλλον θα εξαγγείλει την επαναφορά τους.

Όσον αφορά την διεκδίκηση της ΚΕΔΕ για «αυτόνομη χρηματοδότηση των Δήμων από το ΕΣΠΑ», τόνισε ότι «αυτό δεν μπορεί να γίνει», προσθέτοντας ωστόσο ότι «το ΥΠΕΣΔΑ εξετάζει το ενδεχόμενο ένα κομμάτι από το ΕΣΠΑ σε κάθε Περιφέρεια, να έχουν την δυνατότητα οι Δήμοι να το οργανώνουν».

Αυτά μεθερμηνευόμενα  στα καθ’  ημάς  λένε ότι ίσως συσταθεί ένας ακόμη δήμος και αυτός σαφώς θα είναι ορεινός . Ποια θα είναι τα   γεωγραφικά του όρια μάλλον θα εξελιχθεί σε μήλον της έριδος !!

«Όλα του γάμου δύσκολα και η νύφη γκαστρωμένη» , που λέει και ο λαός  μας

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.