Μιλάει απευθείας

17 Σεπτεμβρίου, 2015 08:10 Επιμέλεια: /

georgioy 2_DCE

Κάλεσμα μέσω του Ρ/ «ΣΤΑΓΩΝ» στους  Τρικαλινούς  να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία  έκανε ο Γιώργος Γεωργίου τονίζοντας τα  χαρακτηριστικά του προσωρινού Προέδρου της  Βαγγέλη  Μεϊμαράκη  που , όπως τόνισε υπερτερούν του αντιπάλου του Αλέξη Τσίπρα .

Πάντως η πολιτική παρέμβαση   του αγαπητού  Γιώργου   είχε και προσωπικό τόνο καθώς αποκάλυψε ότι με τον πρώην Πρωθυπουργό και πρόεδρο της Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά  ο ίδιος είχε πρόβλημα γι’  αυτό και υποστήριζε την Ντόρα Μοακογιάννη ενώ με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη  έχει απευθείας επαφή .

Αγαπητέ , εσύ  είχες  πρόβλημα με τον Σαμαρά  και είναι  γνωστό  από εποχής  ΠΟΛ.Α  .  Λες ο Σαμαράς   να μην είχε μαζί σου ; Μπορεί ο άνθρωπος  να ξεχάσει  το πετροβόλημα που έφαγε  όταν είχε έρθει  στην Καλαμπάκα  ως  πρόεδρος  της ΠΟΛ.ΑΝ.

Κατά  τ΄ άλλα και εφόσον μιλάς απευθείας με τον Βαγγέλη , κοίτα να  βοηθήσεις τον Σινάνη να προωθήσει τα θέματα του δήμου . Ή μήπως έχεις πρόβλημα και με τον δήμαρχο ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Της Βουλής η εργατιά

    Ανέκδοτα λες; Πότε ενδιαφέρθηκε ο Γεωργίου για την Καλαμπακα;

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.