Μηχανήματα Γκρέιντερ ξεκίνησαν εργασίες στο χώρο που φέρεται ως υποψήφιος για τη δημιουργία Hot Spot – Με παρέμβαση του Δημάρχου Καλαμπάκας σταμάτησαν οι εργασίες

25 Απριλίου, 2017 11:37 Επιμέλεια: /

DSCF9504

Δύο μηχανήματα  Γκρέιντερ βρίσκονται από σήμερα το πρωί στο χώρο που φέρεται ως υποψήφιος για τη δημιουργία Hot Spot.

Όπως κατέγραψε και ο φωτογραφικός φακός του stagonnews τα μηχανήματα προχώρησαν σε εργασίες εντός του χώρου αλλά λίγο πριν τις 11 το πρωί οι εργασίες σταμάτησαν με την παρέμβαση του Δημάρχου Καλαμπάκας κ. Σινάνη.

Όπως φαίνεται παρόλο που κάποιοι κατηγόρησαν το stagonnews για ανακύκλωση του θέματος, υπάρχει κινητικότητα καθώς όπως επιβεβαίωσε  ο Δήμαρχος Καλαμπάκας τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκαν αιτήσεις για παροχή νερού και ρεύματος στον συγκεκριμένο χώρο.

Πάντως ο κ. Σινάνης επέμεινε πως όσο βρίσκεται στη θέση του Δημάρχου δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί Hot Spot στη Καλαμπάκα.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.