Μιχάλης Ταμήλος : Διαλύσατε το κόμμα κύριοι της Συγγρού

22 Νοεμβρίου, 2015 14:55 Επιμέλεια: /

tamilos vouli

Ο κομματικός μηχανισμός της Ν.Δ. που επί 17 χρόνια διαχειρίζεται ανεπιτυχώς το κόμμα , είναι υπεύθυνος για το καταντημα και το φιάσκο των εκλογών.  Πρέπει να παραιτηθούν όλα τα πρόσωπα που έχουν ευθύνες. Απαιτείται ριζική ανανέωση προσώπων και δομών, να πνεύσει άνεμος αλλαγής, να επικρατήσει αξιοκρατία στις επιλογές σε όλα τα επίπεδα.
Ή ιστορική ΗΓΕΣΙΑ της Νέας Δημοκρατίας, Καραμανλής, Σαμαράς, Μπακογιάννη και άλλοι,  να διευκολύνουν την ανανέωση και να μην υποστηρίζουν την διατήρηση ενός φθαρμενου μοντέλου που οδηγεί σε νέες αποτυχίες.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΑΜΗΛΟΣ
Στέλεχος της Ν.Δ.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Μπέσιου Τασούλα

    Καλό θα ήταν Κε Ταμήλο να σιωπήσετε και να σταματήσετε τις δημόσιες δηλώσεις διότι κάποιοι όμοιοι σαν και σας κατάντησαν την Ν.Δ περίγελο.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.