Μια παραίτηση που δεν εξηγήθηκε

12 Ιουνίου, 2015 00:57 Επιμέλεια: /

kenakap _DCE

Δεν είναι ούτε ασήμαντο ούτε χωρίς ουσία η παραίτηση του Δημάρχου Τρικκαίων  Δημήτρη Παπαστεργίου από την θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ΚΕΝΑΚΑΠ καθώς η παρουσία  του  στην μοναδική πια αναπτυξιακή εταιρία του νομού εκφράζει την τοπική πολιτική ομοθυμία  και βούληση για τους αναπτυξιακούς σχεδιασμούς που αφορούν την περιοχή .

Και ενώ η παρουσία του Δημάρχου Τρικκαίων στην διοίκηση του ΚΕΝΑΚΑΠ είναι καθοριστική η παραίτησή  του από αυτήν μάλλον δεν δικαιολογήθηκε  ευκρινώς και επαρκώς ,  θα έλεγα , αφήνοντας  κάποιους  ψιθύρους να οργιάζουν  με το ερώτημα  «ποιοι είναι οι λόγοι  της παραίτησης » να ζητά απάντηση .

Το ότι η παραίτηση συνδέεται με κάποιες επιλογές είναι ηλίου φαεινότερων αλλά το κρίσιμο είναι αν αυτές οι επιλογές αφορούν  πολιτικές ή στρατηγικές  της εταιρίας σε ζητήματα αναπτυξιακού σχεδιασμού ή συνδέονται με άλλες επιλογές !!

Ότι και να ισχύει μάλλον θα πρέπει να το μάθει η κοινωνία , πιστεύω !!!

  • ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    Δεν είναι μόνο μία παραίτηση, αλλά δύο. Αν διαβάσεις το δελτίο τύπου – πρόσκληση της ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ θα διαπιστώσεις ότι παραιτήθηκε και ο εκπρόσωπος της ΕΒΕ κος ΠΑΠΑΣ Δημήτριος.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.