Μια παραίτηση που δεν εξηγήθηκε

12 Ιουνίου, 2015 00:57 Επιμέλεια: /

kenakap _DCE

Δεν είναι ούτε ασήμαντο ούτε χωρίς ουσία η παραίτηση του Δημάρχου Τρικκαίων  Δημήτρη Παπαστεργίου από την θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ΚΕΝΑΚΑΠ καθώς η παρουσία  του  στην μοναδική πια αναπτυξιακή εταιρία του νομού εκφράζει την τοπική πολιτική ομοθυμία  και βούληση για τους αναπτυξιακούς σχεδιασμούς που αφορούν την περιοχή .

Και ενώ η παρουσία του Δημάρχου Τρικκαίων στην διοίκηση του ΚΕΝΑΚΑΠ είναι καθοριστική η παραίτησή  του από αυτήν μάλλον δεν δικαιολογήθηκε  ευκρινώς και επαρκώς ,  θα έλεγα , αφήνοντας  κάποιους  ψιθύρους να οργιάζουν  με το ερώτημα  «ποιοι είναι οι λόγοι  της παραίτησης » να ζητά απάντηση .

Το ότι η παραίτηση συνδέεται με κάποιες επιλογές είναι ηλίου φαεινότερων αλλά το κρίσιμο είναι αν αυτές οι επιλογές αφορούν  πολιτικές ή στρατηγικές  της εταιρίας σε ζητήματα αναπτυξιακού σχεδιασμού ή συνδέονται με άλλες επιλογές !!

Ότι και να ισχύει μάλλον θα πρέπει να το μάθει η κοινωνία , πιστεύω !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    Δεν είναι μόνο μία παραίτηση, αλλά δύο. Αν διαβάσεις το δελτίο τύπου – πρόσκληση της ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ θα διαπιστώσεις ότι παραιτήθηκε και ο εκπρόσωπος της ΕΒΕ κος ΠΑΠΑΣ Δημήτριος.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.