Μια ωραία εμφάνιση

11 Μαΐου, 2015 00:41 Επιμέλεια: /

DSC_2139_DCE

Αν ο Παπα- θύμιος Βλαχάβας μπορούσε να παρατηρεί βλέποντας όλα αυτά το χορευτικά που συγκεντρώθηκαν προ του μνημείου του στην γενέτειρά του την Βλαχάβα την Κυριακή το πρωί αμέσως μετά τη Θεία λειτουργία στον ναό του Προφήτη Ηλία , σίγουρα θα αισθάνονταν δικαιωμένος για την θυσία του υπέρ της ελευθερίας της Πατρίδας του .
Λοιπόν , το πρωί τη Κυριακής το βροντερό παρόν των συλλόγων , η παρουσία των Βλαχαβιωτών , κάτω από το αυστηρό βλέμμα του Παπα- θύμιου Βλαχάβα , όπως χαρακτηριστικά τόνισε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Λίλα Μπαντέκα , νομίζω πως τον ικανοποίησε και δικαίωσε την μεγάλη του θυσία για την λευτεριά της σκλαβωμένης πατρίδας και των υπόδουλων Ραγιάδων .
Σίγουρα το αυστηρό του βλέμμα του γλύκανε και σίγουρα θα σιγοτραγούδησε μαζί τους τα κατορθώματά του κατά της Οθωμανικής επικυριαρχίας .
Ήταν μια από τις καλύτερες εκδηλώσεις μνήμης που σαφώς χρίζουν αναβάθμισης !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.