Μια κουβέντα …

23 Ιουνίου, 2015 08:05 Επιμέλεια: /

DSD_8340_DCE

Μια κουβέντα είπε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Λίλα Μπαντέκα από μικροφώνου αναφορικά με κάτι μεγάλο (!) που σχεδιάζει να  πραγματοποιήσει ο Δήμος  του χρόνου τέτοιον καιρό και μάλλον έδωσε αφορμή για σχόλια  τόσο στα ενδότερα της Δημοτικής αρχής , όσο και γενικότερα .

Ωστόσο η Αντιδήμαρχος για να το πει κάτι θα έχει στο μυαλό της ή κάτι θα έχει συζητήσει οπότε δεν μπορεί παρά να έχει , η δήλωση δηλαδή , την αξία  της και την σημασία  της κάτι που θα δούμε να αποκαλύπτεται στο μέλλον .

Τώρα , επί της ουσία τι μπορεί να είναι αυτό το μεγάλο που ίσως εν τη ρήμην του λόγου αποκάλυψε πρόωρα η αντιδήμαρχος εδώ μπορούν να ειπωθούν πολλά αλλά κρατείστε το θέμα με την παρουσία του Ρώσου πρέσβη και βλέπουμε  στη συνέχεια !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.