Μια δύσκολη ημέρα ήταν η σημερινή για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμπάκας , αφού καλέστηκε σε δύο περιπτώσεις να προβεί σε κατάσβεση

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
13 Ιουλίου 2016, 12:37

Η πρώτη κλήση για περιστατικό που συνέβη στην Καλαμπάκας όταν Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε βιοτεχνία εσωρούχων που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Λιαππίδη με Ραμμίδη ( υπάρχει ρεπορτάζ).

Η δεύτερη κλήση έγινε στην πυροσβεστική στις 5.45 το πρωί και ανέφερε ότι κτηνοτροφική μονάδα στον Κονισκό είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Χωρίς καθυστέρηση οχήματα και Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ξεκίνησαν για τον Κονισκό όπου σε μισή ώρα προσέγγιζαν την μονάδα που ο αποθηκευτικό χώρος είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Η προσπάθεια της Πυροσβεστικής ( κατά την Διοικητή κο Β. Τσιορλίδα ) εστιάστηκε στην αποτροπή επέκτασης της φωτιά και στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις , πράγμα που επετεύχθη.

Ο κος Τσιορλίδας ανέφερε ότι ήταν αδύνατο να σωθεί ο αποθηκευτικός χώρος λόγω της ολικής επέκτασης της φωτιάς και 2000-2500 μπάλες με χορτάρι για τα ζώα , καταστράφηκε.

Ιδιοκτήτης της μονάδας είναι ο Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κος Αναγνωστόπουλος ο οποίος φανερά συντετριμμένος δεν μπορεί να καταλάβει πως έγινε αυτή η καταστροφή.

Ο Δήμος Καλαμπάκας βοήθησε και αυτό με μηχανήματα ( γκρέιντερ ) για να αποκόψουν την επέκταση της φωτιάς.

Τα αίτια της φωτιάς δεν έγιναν ακόμη γνωστά , αλλά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστική έχει αναλάβει έργο για την εξιχνίαση.

 

φωτό αρχείου

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .