Μια άλλη μέρα

30 Ιουνίου, 2015 08:09 Επιμέλεια: /

dimarxio new 2_DCE

Για τον δήμο Καλαμπάκας  και τις υπηρεσίες του  η χθεσινή μέρα , όπως μου εξήγησε υψηλόβαθμος  υπηρεσιακός  παράγοντας , μάλλον κύλησε με παγωμάρα  καθώς σταμάτησαν  οι όποιες  συναλλαγές  από τους δημότες . Είναι ενδεικτικό  ότι ουδείς επισκέφθηκε τα γκισέ των υπηρεσιών για να πληρώσει οτιδήποτε .

Όσον αφορά σε αυτοδιοικητικό επίπεδο οι αιρετοί ανέμεναν  τις αποφάσεις  της έκτακτης συνεδρίας του Δ.Σ της ΚΕΔΕ  στην οποία και θα τεθούν μια σειρά ζητήματα που έχουν να κάνουν με  τις επιπτώσεις  στην λειτουργία των Ο.Τ.Α .

Τι φοβούνται οι Αυτοδιοικητικοί ; Την δέσμευση και των τελευταίων αποθεματικών       τους !!!

Δήμαρχε , απ΄ ότι καταλαβαίνεις  οι Ο.Τ.Α μάλλον  θα κληθούν να αντιμετωπίσουν  τις κοινωνικές επιπτώσεις  των  απόνερων   της οικονομικής ασφυξίας της χώρας και μάλλον προς αυτήν την κατάσταση πρέπει να προσανατολιστούν  οι δράσεις τους .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.