Μια άλλη εικόνα !!

30 Νοεμβρίου, 2015 07:51 Επιμέλεια: /

DSC_2643_DCE

Μετά από εικοσιπέντε και πλέον χρόνια παραμονής στην Ελλάδα εκείνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι τίποτα δε θυμίζει την  σκληρή εκείνη  εποχή όπου οι οικονομικοί μετανάστες  από την Αλβανία έφταναν εδώ διωκόμενοι σχεδόν από τη χώρα  τους ελπίζοντας σε μια νέα αρχή στην τότε φαινομενικά ευημερούσα Ελλάδα .

Στον ετήσιο χορό τους  που πραγματοποίησε ο σύλλογός τους στο κέντρο «Τσίκαρης» το βράδυ του Σαββάτου η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική κάτι που υποδήλωναν τα χαρούμενα πρόσωπά τους καθώς άπαντες δούλεψαν σκληρά και πρόκοψαν δημιουργώντας σαφώς ένα καλύτερο οικονομικό και κοινωνικό  απόθεμα δημιουργώντας πια μόνιμους δεσμούς με την τοπική  μας κοινωνία  και αποτελώντας , όπως συμβαίνει με τους όπου γης οικονομικούς μετανάστες , την γέφυρα ειρηνικής συνύπαρξης και  συνεργασίας  των δύο εθνών και κρατών .

Είναι από τα θετικά  σε μια ούτως ή άλλως τραγικότητα  που αποτελεί η μετανάστευση  και το  ξεσπίτωμα , που οφείλουμε να υπογραμμίζουμε και πάνω εκεί να οικοδομούμε ως κοινωνικά και εθνικά σύνολα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.