Μια άλλη ανάγνωση

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
12 Ιουνίου 2019, 08:16

Ο Δήμος ΜΕΤΕΩΡΩΝ φιγουράρει στην λίστα των οκτώ  Ο.Τ.Α που ο ΣΥΡΙΖΑ εξέλεξε Δήμαρχο αλλά όχι και πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο . Και όχι μόνο δεν εξέλεξε πλειοψηφία αλλά δεν εξέλεξε και στελέχη του σ΄ αυτό . Απόδειξη ότι ο Δήμος Καλαμπάκας βάφτηκε κόκκινος ή άντε με απόχρωση κόκκινο , είναι και η επιλογή να δοθεί συνέντευξη τύπου των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του στο νομό ,στην Καλαμπάκα .

Τώρα , γιατί σ΄ αυτήν την διαδικασία αν και προσκλήθηκε , σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες πάντα , δεν παραβρέθηκε ο κ. Αλέκος , είναι μια άλλη υπόθεση που δεν αλλάζει τίποτα από τα δεδομένα . Αλήθεια , όταν ψηφίζαμε ξέραμε ότι θα μας πολιτογραφήσουν ως Δήμο του ΣΥΡΙΖΑ ; Είναι ένα απλό ερώτημα !! Όπως ερώτημα είναι η συνύπαρξη και η συμπόρευση  αριστερών και δεξιών άκρων στο ψηφοδέλτιο !!

Είναι μια άλλη οπτική ανάγνωσης του αποτελέσματος των εκλογών στον Δήμο ΜΕΤΕΩΡΩΝ η οποία φυσικά για ευνόητους λόγους αποκρύπτετε επιμελώς !!

 • Γιώργος Παπανικολάου

  ΔΕ θ’ασχοληθώ με χρωματισμούς που, αυθαίρετα,δίνεται παρά μόνο γι’αυτό

  «Αλήθεια , όταν ψηφίζαμε ξέραμε ότι θα μας πολιτογραφήσουν ως Δήμο του ΣΥΡΙΖΑ ; Είναι ένα απλό ερώτημα !!».

  Αλήθεια κ.Καλύβα εσείς δίνεται την ψήφο σας,για τα άτομα που θα μας εκπροσωπήσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς και για το πρόσωπο του Δημάρχου ,με το πώς θα μας πολιτογραφησουν;;;
  Εάν συμβαίνει,αυτό,έχουμε εντελώς διαφορετικό κριτήριο, όσον αφορά τις επιλογές για τους εκπροσωπους στην τοπική αυτοδιοίκηση,και ίσως οι επιλογές πολλών,απο εμάς, με κομματικό κριτήριο έχουν φρενάρει εάν όχι έχουν σταματήσει την πρόοδο ,ανάπτυξη, της περιοχής μας!!!

  «Συμπόρευση αριστερών και δεξιών άκρων στο ψηφοδέλτιο »
  Ειλικρινά δεν περίμενα απο εσάς τέτοιους χαρακτηρισμούς!!!

  Όσον αφορά την οπτική ανάγνωση του καθενός μας είναι υποκειμενική και σωστή η όχι ανάλογα απ’ την πλευρά που τη βλέπουμε !!!

  Ουδέν κρυπτόν!!!

  Την καλημέρα μου!!!

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .