Μη ικανοποιητικές οι απαντήσεις της ΔΕΥΑΚ στο αίτημα του Δημήτρη Σακελλαρίου

12 Αυγούστου, 2016 12:18 Επιμέλεια: /

sinanis + sakelarioy k

Ο κος Σακελλαρίου είχε αποκαλύψει πριν λίγους μήνες  ότι είχε καταθέσει  αίτημα στον Δήμαρχο Καλαμπάκας κο Σινάνη , για να ενημερωθεί για μια σειρά θέματα . Έτσι αφού δημοσιοποίησε στην στήλη μας  την συγκεκριμένη αίτηση , που υπογράφουν και άλλοι 6 Δημοτικοί Σύμβουλοι της ομάδας του, οι απαντήσεις  ήλθαν πριν λίγες ημέρες.

Στην αίτηση ο κος Σακελλαρίου ζητούσε να ενημερωθεί :

-Ποιες είναι οι οφειλές των πολιτών μέχρι σήμερα 20/04/16

-Ποιο είναι το χρηματικό υπόλοιπο της επιχείρησης σήμερα 20/04/16 (ταμείο & τράπεζες)

-Πόσοι και ποιοι συνδέθηκαν μέχρι 31/08/15 με το δίκτυο αποχέτευσης Καλ/κας – Διάβας – Καστρακίου σύμφωνα με την απόφαση της Επιχείρησης και του Δημοτικού Συμβουλίου (μειωμένη τιμή)

-Πόσα χρήματα πλήρωσε ο καθένας και για πόσα τετραγωνικά αναλυτικά

-Ποιοι εργάζονται στην Επιχείρηση και αμείβονται με ανάθεση εργασίας – μπλοκάκι

-Το φθινόπωρο του 2015 κατασκευάστηκε στην Τ.Κ. Καστρακίου επέκταση δικτύου αποχέτευσης από το τελευταίο φρεάτιο της οδού Γ. Μαμάτα (προς νέο Κοιμητήριο) προς εκτός σχεδίου περιοχή.

α) Με ποια μελέτη έγινε και ποιο το κόστος της. β) Ποιος ήταν ο επιβλέπων μηχανικός.

γ) Ποιος ήταν ο ανάδοχος, αν πληρώθηκε και με ποιο παραστατικό, δ) Ποια ήταν η αξία των υλικών και με ποια παραστατικά πληρώθηκαν, ε) Ποιος έκανε την αποκατάσταση του ασφαλτοστρωμένου δρόμου, ποιος πλήρωσε τα υλικά και με ποια παραστατικά.

στ) Ποια τα έσοδα του συγκεκριμένου έργου (συνδέσεις – τετραγωνικά – έσοδα).

Δεν έλαβε ικανοποιητικές απαντήσεις

Μη ικανοποιημένος δήλωσε , από τις απαντήσεις που πήρε ο πρώην Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Σακελλαρίου , προμηνύοντας ότι θα ζητήσει εξηγήσεις επ’ αυτού μετά τις γιορτές.

Δεν ικανοποιήθηκε στο ότι οι απαντήσεις που δόθηκαν  αφορούσαν το χρονικό διάστημα 31 /12/2015 και όχι 20/04/2016 , δεν δόθηκαν τα ονόματα και το ποσό όσων συνδέθηκαν με την προνομιακή ρύθμιση, παρά μόνο ο συνολικός αριθμός ( 220 συνδέσεις) , δεν αληθεύει ( κατά τον κο Σακελλαρίου ) ότι δεν εργάζονται στην ΔΕΥΑ Καλαμπάκας εργαζόμενοι με μπλοκάκια ( είπε ότι εργάζονται 13 άτομα ) ,και ότι τα στοιχεία που ζήτησε για το έργο επέκτασης δικτύου στο Καστράκι δεν είναι αληθή ( μελέτη 43 χιλ. και το έργο στοίχισε μόνο 9 χιλ.) .

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • XXL

    Τελικά η συνεπείς πολίτες τα ακούμπησαν διπλάσια.
    Για τα υπόλοιπα αν υπάρχουν στοιχεία επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.