«Μετεώρων Λιθόπολις» – Ευχαριστήριο Μήνυμα

29 Νοεμβρίου, 2016 18:25 Επιμέλεια: /

meteoron-litholpolid-tseleggidis-41

Ο Σύλλογος «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» αισθάνεται την ανάγκη, αναφορικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καλαμπάκας με θέμα «ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΖΩΗ, ΜΙΑ ΑΔΙΑΡΡΗΚΤΗ ΣΧΕΣΗ», να ευχαριστήσει δημόσια:

Τον κεντρικό ομιλητή κ. Δημήτριο Τσελεγγίδη, Καθηγητή της Δογματικής Θεολογίας του Α.Π.Θ, για την ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας.

Τους εκπροσώπους των Ιερών Μονών και των αιδεσιμότατων ιερέων του τοπικού κλήρου που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Τον Δήμο Καλαμπάκας για την παραχώρηση του Πολιτιστικού Κέντρου για την πραγματοποίηση της εκδήλωσή μας αλλά και για την γενικότερη υποστήριξη και συνεργασία που έχουμε στον τομέα του πολιτισμού.

Τα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την βοήθεια που παρείχαν στην δημοσιοποίηση της εκδήλωσης αλλά και την στήριξη των δράσεών μας γενικότερα.

Το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του ράδιο «ΣΤΑΓΩΝ» και του «STAGON NEWS» για την απευθείας ραδιοφωνική και τηλεοπτική μετάδοση της εκδήλωσης.

Τους εκπροσώπους των στρατιωτικών αρχών και των σωμάτων ασφαλείας που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Τους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού.

Τους εκπροσώπους πολιτιστικών Συλλόγων.

Τους εκπροσώπους των φορέων αποστράτων στρατιωτικών.

Την Δημοτικό υπάλληλο κυρία Ρούστα.

Τον Δημοτικό Υπάλληλο Ευάγγελο Τζιουβάρα για την ηχητική και τεχνική υποστήριξη που μας παρείχε.

Όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

 

Με τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.