«ΜΕΤΕΩΡΑ ΤΕΧΝΗΣ» – Πραγματοποιήθηκε η μουσικοχορευτική βραδιά από το Ινστιτούτο Ελλη-νικού Πολιτισμού Λευκωσίας

18 Ιουλίου, 2016 22:14 Επιμέλεια: /

DSC_6778_DCE

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρεας η μουσικοχορευτική βραδιά με τα μέλη του Ινστιτούτου Ελλη-νικού Πολιτισμού Λευκωσίας στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, ενώ στην εκδήλωση συμμετείχαν και το χορευτικό  σχήμα Ινστιτούτου Πολιτισμού Κύπρου , η χορωδία του Δήμου Στροβόλου και ο Χορευτικός -Λαογραφικός Σύλλογος Τρικάλων << ΑΠΟΛΛΩΝ >> .

Να σημειωθεί ότι αρκετός ήταν ο κόσμος που έδωσε το παρών σε μία ακόμη από τις πολλές εκδηλώσεις που θα διοργανώσει και αυτό το καλοκαίρι το «ΜΕΤΕΩΡΑ ΤΕΧΝΗΣ».

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.