Μετέωρα- επιμορφωτικό πρόγραμμα για ενήλικες

30 Οκτωβρίου, 2015 10:10 Επιμέλεια: /

meteora skai  3_DCE

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΟΓΟΥ & ΤΕΧΝΗΣ», εξειδικευμένο σε προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων στον τομέα του πολιτισμού προσφέρει με τη διαδικασία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης το ταχύρρυθμο πρόγραμμα «Πολιτιστικές διαδρομές στη Θεσσαλία : Μετέωρα». Το πρόγραμμα διάρκειας 10 ωρών υλοποιείται από αρχαιολόγους, αρχιτέκτονες και ιστορικούς με εξειδικευμένες γνώσεις και έχει ως στόχο την παροχή γνώσεων για έναν από τους σπουδαιότερους επισκέψιμους αρχαιολογικούς χώρους στην Ελλάδα και σημαντικότατο μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς υπό την προστασία της UNESCO. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στο ιστορικό ίδρυσης των μονών, στην αρχιτεκτονική τους, τον εικονογραφικό διάκοσμο και τα ρεύματα ζωγραφικής που εκπροσωπούνται. Παρουσιάζεται επίσης η ιστορική πορεία των Μετεώρων από τη Βυζαντινή εποχή ως τις μέρες μας, καθώς και οι συλλογές και τα μουσεία που έχουν οργανωθεί και λειτουργούν στις μονές.

Aπευθύνεται σε ξεναγούς, σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του πολιτιστικού, θρησκευτικού και συνεδριακού τουρισμού, σε τουριστικούς πράκτορες, σε ξενοδοχοϋπαλλήλους, σε ιστορικούς, αλλά και σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τoν τοπικό πολιτισμό.

Στους συμμετέχοντες παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης και δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό.

Έναρξη μαθημάτων : 25/11/2015

Λήξη μαθημάτων : 10/12/2015

Πληροφορίες :  Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΟΓΟΥ & ΤΕΧΝΗΣ» Κωνσταντά 129 & Βενιζέλου, 38333, Βόλος

Tηλ: 2421102124 (ώρες επικοινωνίας: 18.00 -20.00)

Ιστοσελίδα: http://www.akadimia-volos.gr/lessons/politistikes-diadromes-sti-thessalia-meteora

Email: info@akadimia-volos.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.