Μετατροπή της ΕΠΑ.Σ. Βοηθών Νοσηλευτών του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων σε Ι.Ε.Κ. αρμοδιότητας υπουργείου Υγείας

17 Ιουνίου, 2015 10:45 Επιμέλεια: /

IMG_4098_DCE

Θετική εξέλιξη μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Διοίκησης του Νοσοκομείου και της Πολιτικής ηγεσίας του Νομού, αποτελεί η μετατροπή της της ΕΠΑ.Σ. Βοηθών Νοσηλευτών του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων σε Ι.Ε.Κ. αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας μετά τη δημοσίευση του υπ. αριθμ ΦΕΚ.1038 Τ.Β/03-06-2015.
Η ανωτέρω απόφαση διασφαλίζει τη συνέχεια της λειτουργίας της ανωτέρω Σχολής η οποία προετοιμάζει στα πλαίσια θεωρητικής, εργαστηριακής και πρακτικής άσκησης, Νοσηλευτικό προσωπικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ικανό να παρέχει νοσηλευτική φροντίδα στους χώρους άσκησης του Νοσηλευτικού επαγγέλματος.
Για το σχολικό έτος 2015-2016 η σχολή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων θα λειτουργήσει με την ειδικότητα Βοηθού Νοσηλευτικής- Γενικής Νοσηλείας, με έναρξη λειτουργίας στις 15 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Ακρογωνιαίος λίθος ύπαρξης της Σχολής θεωρείται η μεγάλη εκδήλωση ενδιαφέροντος διότι:
Η Σχολή λειτουργεί αδιάλειπτα από το έτος 1987 μέχρι και σήμερα, αποφοιτώντας πάνω από 650 μαθητές, με απορροφητικότητα στην αγορά εργασίας του συντριπτικού ποσοστού αυτών. Είναι από τις λίγες θεσμοθετημένες επαγγελματικές ειδικότητες της Τεχνικής Εκπαίδευσης παρέχοντας επαγγελματική διέξοδο τόσο στο Δημόσιο, όσο και Ιδιωτικό τομέα.
Το εκπαιδευτικό προσωπικό είναι μόνιμο και διαθέτει πλήρη επιστημονική και διδακτική επάρκεια τόσο στον εκπαιδευτικό όσο και κλινικό χώρο.

Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις εντός του Νοσοκομείου, λειτουργεί στο φυσικό της χώρο που είναι τα Νοσοκομείο, με πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια καθώς και εποπτικό υλικό, παρέχοντας τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης στα νοσηλευτικά τμήματα διασφαλίζοντας τη διασύνδεση μεταξύ του θεωρητικού και πρακτικού αντικειμένου διδασκαλίας.
Η φοίτηση είναι δωρεάν, και διαρκεί δυόμιση έτη (συμπεριλαμβανομένου του εξαμήνου πρακτικής άσκησης).
Θα ακολουθήσει ανακοίνωση στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο σχετικά με τις ημερομηνίες εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς εγγραφή, καθώς και των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

Ο Διευθυντής της ΕΠΑ.Σ.
Παναγιώτης Τσικραγούλας

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.