Αναβάλλεται τελικά ή είναι Πυρετώδεις οι διεργασίες και θα γίνει κανονικά to Ελληνο – Ρωσικό τριήμερο εκδηλώσεων «ΜΕΤΕΩΡΑ» ;

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
17 Αυγούστου 2016, 18:05

Τελικά είναι αδύνατο να συμβαίνουν συνάμα και τα δύο !!!

Σε ανακοίνωση του σήμερα το μεσημέρι  ο Δήμος Καλαμπάκας  αναφέρει ότι συνεχίζονται κανονικά οι διεργασίες μεταξύ Δήμου Καλαμπάκας και εκπροσώπων του Φορέα ( Greek – Russian club ) για το συμπόσιο που θα πραγματοποιηθεί στις 24-27 Αυγούστου.

Το περασμένο Σάββατο μάλιστα , πραγματοποιήθηκε στην Καλαμπάκα συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας και τους εκπροσώπους για να συνταχτεί το πρόγραμμα και να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Σήμερα το απόγευμα ( βάση λεγομένων Αντιδημάρχου Κώστα Ράντου ) ο Δήμαρχος θα συναντούσε τους Ξενοδόχους για να οργανώσουν το θέμα της στέγασης όσων θα φτάσουν στην Καλαμπάκα.

Ο Δήμος Καλαμπάκας  το μεσημέρι εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρονται τα εξής:

<< Στο  πλαίσιο  του  έτους  Ελληνο – Ρωσικής  φιλίας,  ο Δήμος  Καλαμπάκας διοργανώνει  σε   συνεργασία  με  την  Ρωσική  Ομοσπονδία  το  Ορθόδοξο  Ελληνο – Ρωσικό  τριήμερο  εκδηλώσεων «ΜΕΤΕΩΡΑ». Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα εξεταστούν ζητήματα συνεργασίας σε  αρκετούς τομείς της επιχειρηματικότητας (ενέργειας, θρησκευτικού τουρισμού, εναλλακτικού τουρισμού, παιδείας, Αθλητισμού, αγροτουρισμού, τροφίμων, αγροτικής οικονομίας, κ.λ.π.), ενώ θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, του Κοινοβουλίου, της εκκλησίας, των Ιερών Μονών  και των δύο χωρών καθώς  επίσης και εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, του επαγγελματικού και οικονομικού τομέα της τοπικής κοινωνίας, εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε  κ.λ.π. Ο Δήμος Καλαμπάκας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε επιχειρηματικά  σχήματα, εκπροσώπους κοινωνικών, οικονομικών φορέων, αγροτικών  συνεταιρισμών κ.λ.π. για να μετάσχουν στα στρογγυλά τραπέζια εργασίας που θα  υπάρξουν κατά τη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις εργασίες ή να συμμετάσχουν  στις εργασίες στα στρογγυλά τραπέζιά συνεργασιών θα πρέπει απαραίτητα να  δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως την Δευτέρα 22-8-2016 στο Δήμο  Καλαμπάκας. Τηλέφωνα  πληροφοριών  και  δηλώσεις συμμετοχής στα: 2432350205  κος  Ράντος  Κ.  και   2432350216  κα  Ζαφόλια  Β. κατά  τις  εργάσιμες  ώρες  (7.30  π.μ. – 2.30  μ.μ.) >> .

Αναβάλλεται το Συμπόσιο

Πριν λίγο υπήρχε επικοινωνία της στήλη μας με έναν εκ των εκπροσώπων του Greek – Russian club και δη του κου Ρόσσιου , ο οποίος μας πληροφόρησε ότι μετατίθεται για λίγο διάστημα η πραγματοποίηση του συμποσίου.

Σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κο Σινάνη ενημερωθήκαμε ότι αυτό θα αποφασιστεί τις επόμενες ώρες αφού ακόμη υπάρχουν διαβουλεύσεις.

Ο κος Ρόσσιος  ανέφερε ότι ο λόγος αναβολής σχετίζονταν με διάφορα γραφειοκρατικά και διοργανωτικά θέματα.

Επίσημη ανακοίνωση θα εκδιδόταν αργά σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί.

 

 

 

 

  • ΟΧΙάς

    Ζούμε τον απόλυτο παραλογισμό. Από την μια στέλνουν δελτίο τύπου για το συμπόσιο που θα πραγματοποιηθεί στις 24-27 Αυγούστου και από την άλλη μας λένε ότι θα διεξαχθεί αργότερα ο δε δήμαρχος συνεχίζει το βιολί του και μιλά για διαβουλεύσεις.
    Και υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν στα σοβαρά ότι θα έρθει η ανάπτυξη. Αυτή η δημοτική αρχή δεν μπορεί. Δεν το ’χει! έχουμε μπλέξει… Πάντα οι άλλοι φταίνε. Ολόκληρος ο ντουνιάς συνωμοτεί εναντίον του δημάρχου. Για να κλαις και να γελάς.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .