Μετακομίζει το Φυραματάδικο του Αγροτικού Συνεταιρισμού ¨Μετέωρα ¨

1 Σεπτεμβρίου, 2015 08:01 Επιμέλεια: /

agrotikos sinerismos diarixi 4_DCE

Ξεκινούν σήμερα οι εργασίες μετακόμισης της Βιοτεχνίας Φυραμάτων του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμπάκας ¨Τα Μετέωρα ¨( πρώην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών).

Την μετακόμιση είχε προαναγγέλλει ο Πρόεδρος του Α.Σ. κος Κόττης Δημήτριος , μεταφέροντας ακόμη ότι ο Συνεταιρισμός θα προβεί και σε άλλες δράσεις.

Μέχρι τώρα το φυραματάδικο λειτουργούσε εντός της Καλαμπάκας και συγκεκριμένα στην οδό Πίνδου , δίπλα από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Η μετακόμιση γίνεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που διαθέτει ο Συνεταιρισμός στην Σαρακίνα , και θα εξυπηρετήσει καλύτερα τους Κτηνοτρόφους.

Και το κτήριο που στεγάζονταν μέχρι τώρα εντός της Καλαμπάκας ήταν ιδιόκτητο ( του Συναιτερισμού ) , και θα μετατραπεί σε εκθετήριο αγροτικών προϊόντων.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.