Μετακομίζει η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου

18 Αυγούστου, 2015 17:53 Επιμέλεια: /

dimotikes-ipiresies_DCE

<< Η Οικονομική υπηρεσία του Δήμου Καλαμπάκας και τα Γραφεία Προσωπικού και Μισθοδοσίας θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό τις 19 και 20 Αυγούστου 2015 λόγω μετακόμισης των υπηρεσιών στον 1ο όροφο του νέου κτιρίου όπισθεν του Δημαρχείου >> .

Είναι η ανακοίνωση του Δήμου προς ενημέρωση των Δημοτών για την αλλαγή πλέον των γραφείων της Οικονομικής Υπηρεσίας αλλά και άλλων που θα γίνονται σταδιακά.

Στο νέο κτήριο θα στεγαστεί ακόμη η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καλαμπάκας και το Γραφείο Προσωπικού. Υπηρεσίες που στεγάζονταν στο κτήριο της Δημαρχίας και ήταν κάπως ασφυκτικά.

Οι  ανάγκες λειτουργίας του Δήμου Καλαμπάκας σε ότι αφορά την παροχή καλύτερων  υπηρεσιών  προς τους Δημότες , ανάγκασε τον Δήμο Καλαμπάκας  να προβεί στην ενοικίαση νέου χώρου για να στεγαστούν κάποιες υπηρεσίες του.

Ο νέος αυτός χώρος αφορά σε ένα νεόδμητο κτήριο , όπισθεν του Δημαρχείου Καλαμπάκας και ενοικιάστηκε για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Μάλιστα η όλη διαμόρφωση έγινε από τον Δήμο για να πληροί τις προϋποθέσεις και ανάγκες ώστε το κτήριο να παρέχει αποτελεσματικότερη λειτουργικότητα.

Με την μετακόμιση αυτών των Υπηρεσιών αρχίζει και ανακατασκευή του Δημαρχείου ( εσωτερικά) όπου πλέον στον ισόγειο ( εκτός του ΚΕΠ ) , θα στεγαστεί γραφείο Ο.Γ.Α. και στην αίθουσα που στεγάζονταν η Οικονομική υπηρεσία θα στεγαστεί το Τουριστικό Γραφείο Καλαμπάκας, που είναι όνειρο και δέσμευση του νυν Δημάρχου.

Ο πρώτος όροφος του Δημαρχείου θα ανακατασκευαστεί πλήρως και θα φιλοξενήσει γραφεία Αντιδημάρχων . Γενικού Γραμματέα και μια αίθουσα μικροσυνεδριάσεων ( Οικονομικής Επιτροπής , ΟΠΕΤΑΚ κ.λ.π.).

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    » 1ο όροφο του νέου κτιρίου όπισθεν του Δημαρχείου »
    Όπως λέμε στο βάθος κήπος.
    Κύριοι ονομασία οδού και αριθμό, και θα καταλάβουμε που βρίσκετε.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.