Μεταγραφικές βόμβες στη Κρύα Βρύση !!

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
1 Ιουλίου 2016, 18:39

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες το ενδιαφέρον των φιλάθλων στην τοπική μας κοινωνία να επικεντρώθηκε στην ομάδα των Μετεώρων λόγω την διαδικασία εύρεσης νέου Δ.Σ. ωστόσο ας μην ξεχνάμε πως η περιοχή μας στην Α΄Ερασιτεχνική έχει άλλες δύο ομάδες οι οποίες όπως μαθαίνουμε ενισχύονται σημαντικά.

Πολλά θα μπορούσαμε να γράψουμε τόσο για τον Βράχο Καστρακίου όσο και για τη Κρύα Βρύση ωστόσο στο συγκεκριμένο άρθρο θα επικεντρωθούμε στην ομάδα της Κρύας Βρύσης η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ενισχύεται σημαντικά.

Σήμερα το πρωί ανακοινώθηκαν οι ανανεώσεις του Αβραμόπουλου και Κεραμά ενώ είχαν προηγηθεί και οι ανανεώσεις άλλων 8 παιχτών ανάμεσά τους και του Νίκου Αγγελάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του stagonsports η ομάδα της Κρύας Βρύσης είναι πολύ κοντά ( 99,999999% ) στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών οι οποίοι πέρυσι αγωνίζονταν σε ομάδα Γ ΄Εθνικής.

Κάτι τέτοιο ενισχύει σημαντικά την τοπική μας ομάδα αφού ο κ. Γκούμπλιας θα έχει στα χέρια του ένα πολύ δυνατό ρόστερ.

Φυσικά ακόμη είμαστε στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου…

Όσον αναφορά τα ονόματα των δύο παιχτών που σύμφωνα με πληροφορίες του stagonsports απέκτησε η ομάδα της Κρύας Βρύσης  δεν θα τα γράψουμε σήμερα,  αλλά θα πούμε πως πρόκειται για έναν τερματοφύλακα και έναν μεσοεπιθετικό οι οποίοι στο περσινό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις με την ομάδα που αγωνιζόταν.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .