Μεταφέρουν 2.500 μουσουλμάνους πρόσφυγες και μετανάστες στην Καλαμπάκα κάτω από τους βράχους των ιερών Μετεώρων!

15 Μαΐου, 2016 19:40 Επιμέλεια: /

meteora-1-thumb-large

του Βασίλη Καπούλα

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ 

Απίστευτο και όμως αληθινό: 2.500 πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες θα μεταφερθούν στην Καλαμπάκα σε νέο κέντρο φιλοξενίας κάτω από τους Βράχους των Ιερών μας Μετεώρων! Το να φέρουν ισλαμιστές κάτω από το Ιερό της Ορθοδοξίας και το δεύτερο παγκόσμιο μετά το Άγιο Όρος κέντρο της Ορθοδοξίας ενέχει σοβαρούς κινδύνους λόγω των ακραίων στοιχείων που έχουν εισχωρήσει στους κόλπους των προσφύγων.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr υπογράφθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και με την σύμφωνη γνώμη του Αναπληρωτή Υπουργού Άμυνας Δημήτρη Βίτσα, η δημιουργία χώρου φιλοξενίας προσφύγων και παράνομων μεταναστών σε ιδιωτική έκταση περίπου 40 στρεμμάτων στην Καλαμπάκα. Ο χώρος που βρίσκεται στο 4ο χλμ της Οδού Καλαμπάκας-Τρικάλων, είναι δωρεά ομογενή από την Βλαχάβα που ζει στην Γερμανία και οι εργασίες για την δημιουργία του hotspot θα ξεκινήσουν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Στόχος είναι η δημιουργία υποδομών για φιλοξενία 1.600 έως 2.500 ατόμων!

Θυμίζουμε ότι για την δημιουργία του συγκεκριμένου hotspot έχει εκφράσει την αντίθεσή του το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας, έχει ζητηθεί από τους τοπικούς Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδράσουν στην δημιουργία του hotspot στην περιοχή όπου είναι τουριστικός και θρησκευτικός προορισμός…

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikaladay οι συζητήσεις του υπουργείου και των οργάνων της Ε.Ε με την ΜΚΟ που θα αναλάβει το στήσιμο και λειτουργία του hot-spot έχουν καταλήξει σε συμφωνία, ενώ έχει εγκριθεί και η σχετική χρηματοδότηση. Μάλιστα τις επόμενες μέρες αναμένται να επισκεφθούν τον δήμαρχο Καλαμπάκας, Χρ. Σινάνη, εκπρόσωποι της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ώστε να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Οπως ανέφερε στο trikaladay ο δήμαρχος αυτή η απόφαση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την απόφαση υπουργείου Τουρισμού να μην υπάρχουν κέντρα διαμονής προσφύγων σε τουριστικές περιοχές. Πληροφορίες λένε ότι η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών θα αναλάβει τη σίτιση τους… Τραγικά πράγματα που μπορεί να οδηγήσουν σε απρόβλεπτες συνέπειες… Στο μεταξύ στα νησιά παραμένουν εγκλωβισμένοι πάνω από 8.500 πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες, ενώ ο συνολικός αριθμός εκείνων που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα είναι 54.442 άτομα.

http://www.pronews.gr/

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.