Μετά τις 15 Αυγούστου ξεκινούν οι εργασίες στη γέφυρα της Διάβας

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
5 Αυγούστου 2016, 10:32

Μετά τις 15 Αυγούστου θα ξεκινήσει τις εργασίες για την αποκατάσταση της Γέφυρας Διάβας η ανάδοχος εταιρία η οποία ανέλαβε να υλοποιήσει το έργο.

Όπως τόνισε στο ράδιο Σταγών ο Αντιδήμαρχος κ. Ράντος το εργατικό δυναμικό της εταιρίας αυτή τη περίοδο βρίσκεται σε άδεια μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο.

Σύμφωνα με όσα συμφωνήθηκαν σε 4 μήνες η εταιρία θα πρέπει να έχει δώσει πρόσβαση πάνω από το ποτάμι καθώς οι διαβάσεις που υπάρχουν στην κοίτη είναι παράνομες και λειτουργούν με ευθύνη των παρανομούντων.

  • Πεζοδρομιάκιας

    Αντιλαμβάνομαι το άγχος του αντιδημάρχου να αποδείξει ότι είναι μες τα πράγματα αλλά οι εργασίες θα ξεκινήσουν μετά τις 20 Αυγούστου. Καλά είναι να περιοριστεί στο χρώμα που θα βαφτούν τα κάγκελα λόγω εμπειρίας.

  • ΚΟΣΤΑΣ

    Πράγματι ένα μεγάλο μπράβο στον κ.Αγοραστό!!!Που κατέρρευσε επι των ημερών του μια γέφυρα 30 ετών ..Ένα μεγάλο μπράβο γιατί οι υπηρεσίες της περιφέρειας που προίσταται ο κ.Αγοραστός υπογράφανε φαρδιά πλατιά για την ασφάλεια και τη στατικότητα της γέφυρας ,παίζοντας κυριολεκτικά (όπως αποδείχτηκε) τη ζωή μας κορώνα γράμματα..Ενα μεγάλο μπράβο στον κ.Αγοραστό γιατί τόσους μήνες μετά δεν καταλογίστηκε καμμία μα καμμία ευθύνη σε κανέναν για την πτώση της γέφυρας…Ενα μπραβο λοιπον γιατι ενω διακρινει ευκολα την παρανομια στις διελευσεις κατω απο την γεφυρα ,ειναι τυφλος στις τρομερες ευθυνες της περιφερεριας (που προίσταται επαναλαμβανω) για την πτωση..ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ….ΖΗΤΩ..ΖΗΤΩ..ΖΗΤΩ

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .