Μετά την επίθεση στους δικαστικούς Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τις δηλώσεις Πολάκη

admin
admin
19 Ιουνίου 2016, 11:58

Αστοχες και επιπόλαιες χαρακτήρισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πολάκης τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη σχετικά με τους δικαστές. Από την άλλη, ο υπουργός Εσωτερικών Π.Κουρουμπλής είπε ότι οι δηλώσεις Πολάκη δεν είναι και προς θάνατον.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πολάκης, μιλώντας σε εκδήλωση την περασμένη Πέμπτη, εξαπέλυσε επίθεση στο δικαστικό σώμα, λέγοντας ότι υπάρχει μεγάλο θέμα με τη Δικαιοσύνη, πρέπει να μπουν νέοι άνθρωποι μέσα σε αυτή, γιατί μεγάλη μερίδα των δικαστών είναι στο παραδικαστικό κύκλωμα του παρελθόντος ή του παρόντος.

Το πρωί της Κυριακής, μιλώντας στο Mega, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος χαρακτήρισε επιπόλαιες και άστοχες τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, ενώ σε ερώτηση αν πρέπει να παρέμβει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είπε πως την πολιτική ευθύνη για λάθη και παραλείψεις στην κυβέρνηση την έχει ο πρωθυπουργός.

Στην ίδια εκπομπή η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη ανέφερε πως ο Πολάκης είναι ο «λαγός» της κυβέρνησης.

Λίγο νωρίτερα, ο Παναγιώτης Κουρουμπλης υπήρξε λιγότερο επικριτικός λέγοντας ότι οι δηλώσεις Πολάκη δεν είναι προς θάνατον, γιατί «η κριτική στους θεσμούς μπορεί να γίνει».

Πηγή:in.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .