Μετά την χθεσινή ¨γκάφα¨ – Συνεδριάζει και πάλι την Παρασκευή η Οικονομική Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
30 Δεκεμβρίου 2014, 08:34

Είχαμε γράψει σε χθεσινό ρεπορτάζ ότι << … η απουσία τριών Μελών της πλειοψηφίας  στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμπάκας είχε ως αποτέλεσμα να μην ψηφιστούν τουλάχιστον 3 θέματα που προτάθηκαν από την μεριά της πλειοψηφίας.

Απουσίαζαν οι κκ. Παπαγεωργίου , Παπαπούλιος και Δήμου και έτσι το αποτέλεσμα σ’  αυτά τα θέματα ήταν 3-3 , υπερισχύοντας η ψήφο του Προέδρου ( Γιάννη Ζαρόπουλου από την Αντιπολίτευση  ) στην καταψήφιση των θεμάτων.

Το σοβαρότερο θέμα που δεν ψηφίστηκε ήταν η ασφάλιση των αυτοκινήτων του Δήμου  που από την 30 Δεκέμβρη τελειώνει και υπάρχει ανησυχία αν θα μπορούν να κυκλοφορούν από την Παρασκευή >> .

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή συνεδριάζει και πάλι την Παρασκευή η  Οικονομική Επιτροπή και  το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας για να αλλάξει τις χθεσινές αποφάσεις.

Τα θέματα της Οικονομικής Επιτροπής

-Τροποποίηση προϋπολογισμού.

-Ασφάλιση      αυτοκινήτων Δήμου Καλαμπάκας έτους 2015

-Δέσμευση      πιστώσεων

-Απ’     ευθείας ανάθεση μελετών α)Μελέτη ειδικών Αρχιτεκτονικών «Βελτίωση – ανάπλαση χώρου Ο.Τ. 187» προεκτίμησης αμοιβής 5.000,00€. Β) Μελέτη ς Ηλεκτρολογικών «Βελτίωση – ανάπλαση χώρου Ο.Τ. 187» προεκτίμησης αμοιβής 3.000,00€.

 

Τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου

Τροποποίησης Προϋπολογισμού Οικονομικού έτους 2014

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .