Μερίμνησαν για τα πάντα

5 Ιουνίου, 2016 20:35 Επιμέλεια: /

20160605_191820_DCE

Δεν αρκέστηκαν στο να κατασκευάσουν μόνο την διάβαση μέσα από το ποτάμι για να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της αντίπερα όχθης και όχι μόνο , μερίμνησαν κιόλας  να  σηματοδοτήσουν την διάβαση.

Οι πινακίδες προειδοποιούν τους οδηγούς οχημάτων πάνω από 10 τόνους να μην διέρχονται την πρόχειρη γέφυρα αλλά να προτιμούν την διάβαση μέσα από το νερό.

Βέβαια δεν ξέρω αν αυτό τηρείται από τους διερχόμενους , καλό όμως είναι να μην το διακινδυνεύουν γιατί εκτός του ότι θα πάθουν ζημιά οι ίδιοι , θα καταστρέψουν και το έργο.

Τέλος κάποιοι βλέπουν τον δρόμο ως ειδική διαδρομή , το παίζουν ραλίστες και τρέχουν σαν ¨μουρλοί¨ λες και κάποιος τους διώκει. Μάγκες ¨κουλάρετε¨  γιατί η κίνηση στο συγκεκριμένο κομμάτι είναι μεγαλύτερη από την Ε.Ο. Καλαμπάκας – Τρικάλων . Και εξάλλου δεν φταίνε οι υπόλοιποι να τρώνε την σκόνη των εν λόγω ¨πιλότων ¨ ανωμάλου δρόμου …..

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.