Μένουν μόνο οι Κινέζοι ;

27 Ιουλίου, 2017 07:58 Επιμέλεια: /

Untitled

Γνωστό   μοντέλο πόζαρε με φόντο τα Μετέωρα με τις φωτό να κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής  δικτύωσης . Επίσης γνωστός  νεαρός αοιδός γύρισε  το βίντεο κλίπ που θα συνοδεύει το νέο του τραγούδι κι’ αυτός στα Μετέωρα . Όπως προκύπτει από σχετικό ρεπορτάζ ,  σκηνές  υπό εκκόλαψη  τηλεοπτικό  σήριαλ  θα γυριστούν και αυτές στα Μετέωρα . Τέλος πλήθος ανάλογων άλλων δράσεων  ασκούνται  καθημερινά  στον ιερό κατά τ΄ άλλα  χώρο . Μ΄ αυτά  και μ΄ αυτά  δεν ξέρω αν και πόσες αμφιβολίες υπάρχουν  στην αυταπόδεικτη αναγκαιότητα  προστασίας  του χώρου . Τελικά  μένουν οι Κινέζοι που ασχολούνται με το πραγματικό περιεχόμενο των Μετεώρων βάζοντάς μας τα γυαλιά  . Φαινόμενα των καιρών !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Μαύρη Τουλίπα

    Για το βίντεο κλίπ κάποιοι θα έδωσαν άδεια το ίδιο ισχύει και για το τηλεοπτικό σήριαλ , το γνωστό μοντέλο πόζαρε με φόντο τα Μετέωρα όπως κάθε επισκέπτης που είναι το κακό, το ντοκιμαντέρ το είδες και έχεις άποψη;

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.